Έπιπλα από το δικό σας DNA

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. April 29, 2014 21:39 Updated

Έπιπλα από το δικό σας DNA

Αν θέλετε τα έπιπλα του σπιτιού σας και η διακόσμηση του χώρους σας να έχει το δικό σας προφίλ και να είναι μοναδικά, τότε ο Ολλανδικός οίκος σχεδίασης Tjep έχει να σας προτείνει την λύση. Στην Έκθεση επίπλων στο Μιλάνο στο Ventura Lambrate θα παρουσίαση την πρώτη έκθεση επίπλων DNA που ονομάζεται Future Nostalgia.

Ο Frank Tjepkema ιδιοκτήτης της Tjep είναι ο εμπνευστής αυτής της πρωτοποριακής και καινοτόμας ιδέας. Σε συνεργασία με την Dutch DNA γίνεται η χαρτογράφηση του υλικού DNA και η τρισδιάστατη απεικόνιση.

xartis dnagia epiplaΗ διαδυκασία για να αποκτήσετε ένα πραγματικό έργο τέχνης που θα είναι μοναδικό και θα έχει επάνω την δική σας ταυτότητα είναι η εξής αφού στείλετε στην εταιρεία κάποιο γενετικό υλικό (τρίχες ,αίμα, σάλιο κτλ) μετά πραγματοποιείτε μια ανάλυση DNA για να δημιουργηθεί ο Γενετικός σας χάρτης. Αφού η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί τότε ο γενετικός σας χάρτης μπαίνει σε ένα πρόγραμμα σχεδίασες επίπλων και αναλόγως τα έπιπλα και το είδος που θα ζητήσετε γίνεται και η τρισδιάστατη απεικόνιση του. Μόλις ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός του επίπλους σας τότε ξεκινάει και η διαδικασία κατασκευής του. Ο χρόνο που χρειάζεται για να παραλάβετε ένα έπιπλο από την αρχή εώς το τέλος της διαδικασίας είναι περίπου 8 μήνες. Όπως αντιλαμβάνεστε οι τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά με περιέργεια αναμένουμε να δούμε από πόσο θα ξεκινάει.

 

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι αναμένει να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα στο 14.Τα έπιπλα που μπορεί να πραγματοποιήσει είναι κρεβατοκάμαρες σαλόνια και τραπεζάκια σαλονιού.

πηγή: Έπιπλα Χριστοδουλίδη

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. April 29, 2014 21:39 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*