3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. December 12, 2013 20:19

3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

Χρησιμοποιήστε τον με μέτρο. Tι σημαίνει αυτό; Αν ανοίγετε τον υπολογιστή σας κάθε μέρα και φεύγετε και τον αφήνετε ανοιχτό, η τον αφήνετε να κατεβάζει όλη νύχτα, πόσο μάλλον αν πρόκειται για laptop κάποια στιγμή θα συμβεί το κακό και εκεί συνήθως καίγεται κάποιο εξάρτημά του.

Δώστε λίγο σημασία στην συντήρησή. Η αγορά του υπολογιστή δεν σημαίνει πως, διώχνει τους ιούς απο μόνο του, διορθώνει τα λάθη απο μόνο του κτλ. Χρειάζεται λίγο συντήρηση και ‘φροντίδα’ απο εμάς που το αγοράσαμε. Ένα δωρεάν αντιβιοτικό, ίσως κάποιο firewall, ένα πρόγραμμα που ελευθερώνει τα fragments στο δίσκο είναι απαραίτητα για εβδομαδιαία συντήρηση.

Προσέξτε την προήγησή σας στο διαδίκτυο. Αφού ανοίξουμε έναν browser δεν είναι καλό να μπαίνουμε σε ότι σελίδα μας κατέβει η ανοίξει η μας προτείνουν. Ειδικά αν δεν ξέρουμε και πολλά. Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες που αυτό ακριβώς θέλουν, να μπείτε εσείς και να πατήσετε κάποια κλικ, η ακόμη χειρότερα να δώσετε στοιχεία. Η χρήση του Internet είναι ένας σκοτεινός κόσμος που αν δεν ξέρουμε θα πρέπει να το αποφεύγουμε. Βάλτε μέτρο και σε αυτό, ακόμη και αν είναι πορνό που σημειώνονται τα μεγαλύτερα κρούσματα.

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. December 12, 2013 20:19
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*