Βγάλε Σέλφι στο ντους για τη νέα καμπάνια του AIDS

O Kounavos
By O Kounavos November 25, 2014 18:37

Βγάλε Σέλφι στο ντους για τη νέα καμπάνια του AIDS

 Με μόνο τη φράση «Είμαστε όλοι καθαροί» και σέλφι φωτογραφίες στο ντους κυκλοφόρησε η νέα καμπάνια του AIDS, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS που πλησιάζει σε λίγες μέρες, την 1η Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε η νέα διαδικτυακή καμπάνια για το ΑΙDS με μότο τη φράση «Είμαστε όλοι καθαροί» με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα που θα δωριστούν σε οργανισμούς και ιδρύματα.

Η καμπάνια καλεί τους συμμετέχοντες να βγάλουν «σέλφι» στο ντους τους και να τις ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς με το hashtag #weareALLclean, δωρίζοντας προαιρετικά ένα ποσό για τις ανάγκες των δωρεών και καλώντας τρεις ακόμη φίλους τους από τα social media να κάνουν το ίδιο με μόνη προϋπόθεση στις φωτογραφίες να μην υπάρχει γυμνό, τουλάχιστον από τη μέση και κάτω.

Την όλη ιδέα της καμπάνιας σκαρφίστηκε ο Αμερικανός Jack Mackenroth, γνωστός ακτιβιστής, αθλητής, μοντέλο και παρουσιαστής ενώ τη φράση- μότο «είμαστε καθαροί» την επέλεξε καθώς όπως λέει την χρησιμοποιούν οι ομοφυλόφιλοι για να δηλώσουν μετά από εξετάσεις ότι αυτές βγήκαν καθαρές, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που στιγματίζονται ως «βρώμικοι» στην περίπτωση που πάσχουν από AIDS.

 

O Kounavos
By O Kounavos November 25, 2014 18:37
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*