ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ FEMEN ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. May 26, 2014 00:41

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ FEMEN ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Σε αντιφασιστικό… εμβολιασμό καλούν τους Γάλλους ψηφοφόρους τέσσερα μέλη των Femen προτάσσοντας τα στήθη τους έξω από το εκλογικό κέντρο του Ενίν Μπομπόν, εκεί όπου ψηφίζει η επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.

Σύμφωνα με την γαλλική Le Figaro, λίγο πριν προσέλθει στην κάλπη η ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, τα γυμνόστηθη μέλη των Femen με τα εμβόλια ανά χείρας, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως: «Εμβολιαστείτε», «Κάντε το αντιφασιστικό εμβόλιο», «Ποιος δεν έχει κάνει εμβόλιο;» και «Το Εθνικό Μέτωπο σε καραντίνα».

Τα αντιφασιστικά συνθήματα ήταν γραμμένα και στο στήθος των κοριτσιών που περίμεναν υπομονετικά την κυρία Λεπέν για να την καλωσορίσουν θερμά. Μάταια όμως!

Το σύνθημα των Femen έχει σαφώς επηρεαστεί από το ρατσιστικό παραλήρημα του πατέρα της ηγέτιδας της γαλλικής Ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος πριν μερικές ημέρες δήλωσε, αναφερόμενος στην έξαρση του θανατηφόρου ιού Εμπόλα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, ότι: «Ο ιός Εμπόλα θα μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο μεταναστευτικό».

Τελικά, επί δέκα λεπτά, οι Femen έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους Γάλλους πολίτες κυρίως όμως στην ηγέτιδα του «Εθνικού Μετώπου», Μαρίν Λεπέν. Εν συνεχεία αποχώρησαν από το προπύργιο της γαλλικής Ακροδεξιάς.

 

topontiki.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. May 26, 2014 00:41
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*