ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

to kounavaki
By to kounavaki November 3, 2014 17:02 Updated

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Σταματήσατε ξαφνικά να βλέπετε στο News Feed του Facebook (Ροή Ειδήσεων) ενημερώσεις από αρκετούς φίλους σας, αλλά και από σελίδες που έχετε κάνει Like; Βλέπετε διαρκώς νέα από τους ίδιους και τους ίδιους και η ροή των νέων έχει πέσει σε ρυθμούς;

Μην ανησυχείτε… αυτό είναι κάτι που «διορθώνεται»! Οι φίλοι σας και οι αγαπημένες σας σελίδες είναι εκεί, ζουν και βασιλεύουν. Απλά εσείς δεν ενημερώνεστε για τη δραστηριότητα όλων των φίλων σας και όλων των αγαπημένων σας σελίδων, λόγω μιας default ρύθμισης που έκανε το Facebook χωρίς να σας ρωτήσει. Ενημερώνεστε by default για τη δραστηριότητα μόνο όσων φίλων και σελίδων έχετε πιο συχνή επαφή!

Δείτε πώς μπορείτε να το αλλάξετε, ώστε να βλέπετε τη δραστηριότητα ΟΛΩΝ στο News Feed. Φυσικά, εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να εξαιρέσετε συγκεκριμένους φίλους και σελίδες που θα επιλέξετε εσείς.

Ο τρόπος για να το κάνετε είναι από το πάνω αριστερό μέρος της αρχικής σας σελίδας.  Στο πρώτο πεδίο ονόματος News Feed (Ροή Ειδήσεων) πηγαίνοντας στο βελάκι που υπάρχει δίπλα δεξιά ΠΑΤΗΣΤΕ Most Recent (Πιο πρόσφατα).

Επίσης στο αριστερό μέρος του ίδιου πεδίου News Feed (Ροή Ειδήσεων) εμφανίζετε ένα γρανάζι επιλογών εφόσον περάσετε το ποντίκι σας πάνω από εκεί. Πατήστε πάνω στο γρανάζι και στο menu που θα ανοίξει επιλέξτε Edit Settings (Επεξεργασία…).

16

Εκεί, μπορείτε να δείτε ποιους φίλους και σελίδες έχετε αποκλείσει και δεν βλέπετε αναρτήσεις τους.

17

Αμέσως μετά πατάτε Save και έτσι θα έχετε πάλι τα νέα όλων των φίλων σας και των αγαπημένων σας σελίδων στο πιάτο!


 

Επίσης σημαντικό είναι να προσθέσετε στα αγαπημένα σας το πεδίο Pages Feed.(Ροή σελίδων) όπως φένεται στην παρακάτω εικόνα ώστε να μη χάνετε διμοσιεύσεις από τις αγαπημένες σας σελίδες.

20

Επαναλαμβάνω ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εξαιρείτε, με τον ίδιο τρόπο που κάνατε μέχρι σήμερα, τους φίλους και τις σελίδες που θέλετε να μην εμφανίζονται οι ενημερώσεις τους στην δική σας Ροή Ειδήσεων (News Feed).

to kounavaki
By to kounavaki November 3, 2014 17:02 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*