Το γνώριζες; Αυτό είναι που κάνει ΚΑΘΕ γυναίκα ακαταμάχητη και sexy!

O Kounavos
By O Kounavos November 21, 2014 14:51 Updated

Το γνώριζες; Αυτό είναι που κάνει ΚΑΘΕ γυναίκα ακαταμάχητη και sexy!

Η φυσική ομορφιά και η γοητεία της γυναίκας ενισχύονται χάρη στα ψηλά τακούνια και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βρετάνης στη Γαλλία πραγματοποίησαν μια σειρά από πρωτότυπα πειράματα προκειμένου να αποδείξουν –για μία ακόμη φορά– όταν τα ψηλά τακούνια τονώνουν το γυναικείο σεξ απίλ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του ΤΙΜΕ, οι Γαλλίδες που συμμετείχαν στα πειράματα ήταν πανομοιότυπα ντυμένες. Η μόνη διαφορά στο ντύσιμό τους ήταν τα παπούτσια που φορούσαν (ίσια μαύρα παπούτσια, μαύρα παπούτσια με τακούνι 5 εκατοστά ή μαύρες γόβες με τακούνι περίπου 9 εκατοστά).

Στο πρώτο πείραμα, οι κοπέλες έπρεπε να προσεγγίσουν ανυποψίαστους άνδρες και να τους ζητήσουν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Οι κοπέλες άλλαζαν παπούτσια ανά 10 άτομα που προσέγγιζαν.

Ενδεικτικά, σημειώνουν οι ερευνητές, όταν μια 19χρονη ζήτησε από άντρες ηλικίας 25 έως 50 ετών να της απαντήσουν σε μια έρευνα για την ισότητα των δύο φύλων, προθυμοποιήθηκαν περισσότερα άτομα να απαντήσουν όταν η κοπέλα φορούσε τις γόβες (ποσοστό 83%). Όταν φορούσε τα ίσια παπούτσια, συμφώνησαν να απαντήσουν σχεδόν οι μισοί (ποσοστό 47%).

Στο δεύτερο πείραμα τα αποτελέσματα ήταν ακόμη πιο ενδιαφέροντα, καθώς αποδείχθηκε πως οι γυναίκες παραμένουν ανεπηρέαστες από… στυλιστικά τεχνάσματα. Τέσσερις γυναίκες ζήτησαν από άντρες και γυναίκες να απαντήσουν σε μια έρευνα για τις διατροφικές τους συνήθειες. Αν και οι άντρες ήταν και πάλι πιο ευνοϊκά προδιατεθειμένοι απέναντι στις κοπέλες που φορούσαν τακούνια, το ποσοστό των γυναικών που απάντησαν ήταν ίδιο σε κάθε περίπτωση (33%).

Οι ερευνητές άφησαν το καλύτερο για το τέλος. Ζήτησαν από τις συμμετέχουσες να καθίσουν σε τρία διαφορετικά μπαρ, με τρόπο που τα πόδια τους να είναι εμφανή στους υπόλοιπους θαμώνες. Κατά μέσο όρο, χρειάστηκαν μόλις 7,49 λεπτά έως ότου ένας άντρας προσεγγίσει μία από τις κοπέλες όταν αυτή φορούσε τακούνια. Το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ μικρότερο (13,54 λεπτά) όταν οι κοπέλες φορούσαν ίσια παπούτσια.

O Kounavos
By O Kounavos November 21, 2014 14:51 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*