Ολοκαίνουριες παραλλαγές της πιο καυτής στάσης του σεξ

O Kounavos
By O Kounavos September 12, 2015 19:18

Ολοκαίνουριες παραλλαγές της πιο καυτής στάσης του σεξ

Δεν θα βλέπεις την ώρα να τις δοκιμάσεις. Ναι, όλες!

Όχι, δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται τεχνική, συντονισμό και συγκέντρωση (μπορεί, καμιά φορά, και λίγο ζέσταμα). Είναι όμως μία από τις πιο σέξι στάσεις και αξίζει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί της, αφού ανεβάζει τα προκαταρκτικά σε άλλα επίπεδα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ένα post στις καινούριες παραλλαγές της αγαπημένης στάσης «69». Διάβασε παρακάτω και ετοιμάσου για πειραματισμούς.

Πλαγίως

Κάνετε στοματικό ο ένας στον άλλο ενώ βρίσκεστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι. Αν θέλεις να έχει ακόμα καλύτερη πρόσβαση, σήκωσε το πόδι, έτσι ώστε ο μηρός σου να βρίσκεται πάνω από τον ώμο του. Η συγκεκριμένη παραλλαγή σάς φέρνει πιο κοντά, είναι αισθησιακή και ιδανική αν δεν θέλετε να κουραστείτε ιδιαίτερα ή αν θέλετε να την κάνετε πολλή ώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί είστε και οι δύο ξαπλωμένοι και κανένας δεν νιώθει το βάρος του άλλου πάνω στο σώμα του. Έτσι μπορείτε να αφεθείτε και να το απολαύσετε.

Man on top

Όταν είσαι εσύ από πάνω στη στάση «69», έχεις τον έλεγχο. Το να δώσεις όμως σ’ εκείνον τα ηνία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα αισθανθεί ότι έχει το πάνω χέρι, αφού θα βρίσκεσαι ακινητοποιημένη από κάτω του, ενώ εκείνος θα ελέγχει το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Και επειδή μπορεί να παρασυρθεί, καλό είναι να ορίσετε κάποιο σημάδι (όπως το τσίμπημα στα οπίσθια) όταν το παρακάνει, σε σημείο που μπορεί να σε πνίγει ή να σε πονάει.

Bed and breakfast

Σε περίπτωση που το κρεβάτι σας βρίσκεται στο κατάλληλο ύψος, μπορείς να δοκιμάσεις και μια άλλη παραλλαγή, μ’ εσένα από πάνω αυτή τη φορά. Ζήτησέ του να ξαπλώσει με τρόπο ώστε το κεφάλι του να περισσεύει ελαφρώς από το στρώμα. Ενώ βρίσκεσαι από πίσω του, σκύψε και φίλησέ τον στο στόμα και προχώρησε προς το λαιμό και το στήθος του. Καθώς κατεβαίνεις προς τα κάτω, προχώρα έτσι ώστε το κεφάλι του να βρεθεί ανάμεσα στα πόδια σου την ώρα που εσύ θα φτάσεις στο πέος του. Άψογος συγχρονισμός.

Cirque du soleil

Αν έχεις όρεξη για ακροβατικά, άρχισε να σημειώνεις. Ζήτησε στο φίλο σου να καθίσει στον καναπέ με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και λυγισμένα, ενώ οι πατούσες του θα ακουμπούν σε κάποια σκληρή επιφάνεια, όπως το τραπεζάκι του σαλονιού. Στάσου πίσω από την πλάτη του καναπέ και σκύψε μπροστά ακουμπώντας τους αγκώνες σου δίπλα στα οπίσθιά του (αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα) καθώς χαμηλώνεις το κεφάλι προς τους μηρούς του. Την ώρα που το βάρος σου θα στηρίζεται κυρίως στους αγκώνες σου, ακούμπησε τα γόνατα στην πλάτη του καναπέ, έτσι ώστε να «καβαλάς» κατά κάποιον τρόπο το κεφάλι του. Ναι, εδώ θα χρειαστείς το ζέσταμα που λέγαμε, αλλά έχει πλάκα. Και το να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα μαζί σας φέρνει πιο κοντά. Άσε που θα εντυπωσιαστεί με την εφευρετικότητά σου.

O Kounavos
By O Kounavos September 12, 2015 19:18
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*