Ο Μίλτος Μακρίδης χρεώνει τον Μικρούτσικο ως υπεύθυνο αυτοκτονίας!

O Kounavos
By O Kounavos November 30, 2014 17:37

Ο Μίλτος Μακρίδης χρεώνει τον Μικρούτσικο ως υπεύθυνο αυτοκτονίας!

Έχοντας φύγει από την τηλέοραση αρκετά χρόνια, ο Μίλτος Μακρίδης επέστρεψε, αλλά αυτή τη φορά ως καλεσμένος και όχι ως παρουσιαστής. Η Ναταλία Γερμανού τον φιλοξένησε στην εκπομπή της «Μη χανόμαστε» και εκείνος μίλησε για την κατάσταση της τηλεόρασης, τους λόγους που δεν θέλει ασχολείται και αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος οδήγησε άνθρωπο στην αυτοκτονία!

Όλα ξεκίνησαν από την ατάκα που είχε πει παλιότερα ο Μίλτος Μακρίδης, ότι «ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευθύνεται για το  50% της καταστροφής της ελληνικής τηλεόρασης» (24:15). Η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντάς το ομολόγησε ότι θεωρεί υπερβολικό ένα τέτοιο ποσοστό ευθύνης, με τον Μίλτο Μακρίδη να εκρήγνυται, λέγοντας: «Για πάρτη του έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος. Δεν θα σου πω τίποτε άλλο κι εκεί τελειώνει και το αστείο. Μην ξεχνιόμαστε επειδή περνάει ο χρόνος».

Στη συνέχεια, ανάμεσα σε άλλα είπε: «Μου κάνεις πλάκα; Δεν γίνεται, μου κάνεις πλάκα. Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Δεν την θέλω για τα παιδιά μου. Δεν την θέλω για τον ανιψιό μου» και πρόσθεσε ένα παράδειγμα σε εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου που έκανε σεξουαλικά σχόλια στις 9.15 το βράδυ, την ώρα που τον έβλεπαν οικογένειες και παιδιά. Εγώ έχω στεναχωρηθεί από αυτά που έχει περάσει ο Αντρέας στη ζωή του. Άσχετα από το τι έκανε, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να περάσει αυτό που πέρασε. Έχω περάσει και εγώ πολύ δύσκολα και ξέρω».

O Kounavos
By O Kounavos November 30, 2014 17:37
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*