ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ…ΦΕΥΓΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. October 23, 2013 13:23 Updated

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ…ΦΕΥΓΑ

Μακάρι να ήταν στο τάβλι!!!

Σχεδόν από τις αρχές του 2010 οι νέοι-ες,δειλά  δειλά έκαναν σκέψεις για να φύγουν από την χώρα τους,δηλαδή την Ελλάδα.Έχουμε φτάσει σήμερα 2013 και σε μια πενταμελής οικογένεια τα δύο από τα  πέντε παιδιά έχουν φύγει για χώρες του εξωτερικού , και τα υπόλοιπα το σκέφτονται.Σε μια χώρα που,όχι αδίκως,δεν υπάρχει  αύριο σε κανένα τομέα είναι λογικό να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και αυτό το βήμα είναι στο εξωτερικό…!!!

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους  που αναζήτησαν το μέλλον τους εκτός Ελλάδας μας μίλησε στο Κουνάβι,για την ζωή του και πώς πήρε την απόφαση να φύγει.

-Ο Μικρός(κουνάβι editor): Πώς και πήρες την απόφαση στα 18-19 να φύγεις από την Ελλάδα?

-Κωνσταντίνος Μωρα’ί’της : Το όνειρο μου είναι να γίνω ένας καλός ποδοσφαιριστής.Στην Ελλάδα όχι απλά δεν μου δινόταν ευκαιρία ,αλλά  και οι υποχρεώσεις που “έτρεχαν” δεν με άφηναν να κάνω το κάτι παραπάνω

-Ο Μικρός: Σε ποια χώρα έχεις πάει ? Και πώς τα βγάζεις πέρα?

-Κωνσταντίνος : Στην Αγγλία , για χάρη του κολεγίου της Tottenham, αναζήτησα τρόπους να παίξω ποδόσφαιρο και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα,έτσι έφτασα εδώ. Μακριά από οικογένεια και φίλους τα πράγματα δεν είναι εύκολα.Όταν είσαι μόνος σου σε μία χώρα , νιώθεις λίγο σαν “χαμένος” , όχι επειδή δεν έχεις την οικογενειακή φροντίδα,αλλά γιατί η καθημερινότητα που ζεις διαφέρει με αυτή στην πατρίδα σου και δεν μπορείς να την μοιραστείς όπως ήθελες μαζί σου.

-Ο Μικρός : Ευχαριστούμε , που έφυγες από την προπόνηση για να μας παραχωρήσεις αυτήν την τηλεφωνική “συζήτηση”,μια τελευταία κουβέντα….

-Κωνσταντίνος : Τον στόχο σου δεν είναι ανάγκη να τον κοιτάς για να τον πετύχεις,αρκεί να ξέρεις που βρίσκεται.!!!

-Ο Μικρός : Σου ευχόμαστε και Champions League!!!

-Κωνσταντίνος : Θα το πετύχω!!!

Αυτό ήταν απλά ένα παράδειγμα , το περίεργο είναι στο ότι ο κάθε ένας προσωπικά ξέρει τουλάχιστον 6-8 άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.
By ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. October 23, 2013 13:23 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*