Ταυτόχρονος ΟΡΓΑΣΜΟΣ! Κι όμως γίνεται! Πώς θα τον πετύχεις;;;

O Kounavos
By O Kounavos November 30, 2014 13:26

Ταυτόχρονος ΟΡΓΑΣΜΟΣ! Κι όμως γίνεται! Πώς θα τον πετύχεις;;;

Οι πληροφορίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά σχετικά με τον «ιδανικό» οργασμό, την «τέλεια» κορύφωση, δημιουργούν πολλά ερωτήματα, που επηρεάζουν τη σεξουαλική μας ζωή και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πως θα τον πετύχουμε!

Σύμφωνα, με έρευνα του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ, ο οργασμός στις γυναίκες προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε 30 διαφορετικά σημεία του κεντρικού νευρικού συστήματος τους.

Μάλιστα στην κορύφωση της σεξουαλικής διέγερσης νιώθουν έντονα το αίσθημα της χαλάρωσης, που οφείλεται στην έκκριση ενδορφινών (ορμονών που σχετίζονται με την ευχαρίστηση, αλλά ταυτόχρονα έχουν και παυσίπονη δράση).

Είναι ιδανικός ο ταυτόχρονος οργασμός;

Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι πραγματικά μια όμορφη εμπειρία, η οποία δημιουργεί μια αίσθηση απόλυτης σεξουαλικής «ισορροπίας» και ηδονής. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητος ούτε και υποχρεωτικός επισημαίνουν οι ειδικοί επσιτήμονες.

Ο όρος «ιδανικό» λειτουργεί μάλλον καταναγκαστικά και για τους δύο συντρόφους, οι οποίοι ”χάνουν το ταξίδι για την Ιθάκη” προσπαθώντας να πετύχουν τον ταυτόχρονο οργασμό.

Συνήθως, το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μη φτάνει σε κορύφωση κανείς εκ των δύο συντρόφων.
Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί ο ταυτόχρονος οργασμός μπορεί να έρθει αβίαστα όταν το ζευγάρι βρει το δικό του ρυθμό. Ακόμα, όμως, κι αν αυτό δεν συμβεί, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση και απόλαυση στο σεξ.

Μάλιστα, όσο νεότερος είναι κανείς, τόσο μικρότερες πιθανότητες έχει να βιώσει τη συγχρονισμένη κορύφωση, αφού σύμφωνα με τους σεξολόγους είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται συχνότερα σε ζευγάρια που βρίσκονται σε μια μακροχρόνια, σταθερή, στενή σχέση αγάπης και με καλή επικοινωνία στο κρεβάτι.

Αντίθετα, ο συντονισμός αυτός σπάνια επιτυγχάνεται σε συνευρέσεις της μιας βραδιάς ή σε σύντομα φλερτ λίγων εβδομάδων.

Εξίσου σημαντικός όμως στην επίτευξη του ταυτόχρονου οργασμού είναι ο καλός έλεγχος της στύσης, κ πράγμα που δεν το καταφέρνουν οι άντρες σε νεαρές ηλικίες.
iatropeia.gr

O Kounavos
By O Kounavos November 30, 2014 13:26
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*