Πώς είναι το ιδανικό πέος σε διάφορες χώρες του κόσμου – Εικόνες

O Kounavos
By O Kounavos May 5, 2016 21:00 Updated

Πώς είναι το ιδανικό πέος σε διάφορες χώρες του κόσμου – Εικόνες

Το ερώτημα “πόσο μετρά το μέγεθος του πέους στο σεξ;” φαίνεται πως απασχολεί έντονα τους άνδρες σε όλα τα μέρη του κόσμου. Η απάντηση όμως στο ερώτημα διαφέρει πολύ από χώρα σε χώρα όπως αποδεικνύει νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο DrED.com.

Βασισμένη σε δείγμα 2.121 ανθρώπων η μελέτη προσπάθησε να ανακαλύψει τι εννούν άνδρες και γυναίκες όταν λένε “ικανοποιητικό μέγεθος πέους” και ποιο μέγεθος θεωρούν ιδανικό.

Στα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας καταλήγουν ότι οι γυναίκες θεωρούν τα 13.8 εκατοστά ως ένα καλό μέσο όρο ενώ οι άνδρες πιστεύουν πως τα 14.1 εκατοστά είναι ικανοποιητικά. Όπως είναι κατανοητό και από τα συμπεράσματα αυτά η ανησυχία των ανδρών είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ας δούμε όμως και πιο αναλυτικά τις πεποιθήσεις ανδρών και γυναικών σε κάθε χώρα.

Στην Πολωνία και την Αυστρία άνδρες και γυναίκες έχουν τις πιο υψηλές “απαιτήσεις”… Τα 15.7 εκατοστά θεωρούνται το ιδανικό μέγεθος πέους. (Στον πίνακα με μπλε χρώματα σημειώνεται ο ικανοποιητικός μέσος όρος του μεγέθους του πέους ενώ με το πράσινο το ιδανικό μέγεθος πέους ανά χώρα)

Η πλειοψηφία πάντως των γυναικών θεωρεί πως το μέγεθος είναι σημαντικό αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο πιστεύουν οι άνδρες. Το 24% του γυναικείου πληθυσμού που συμμετείχε στην έρευνα πιστεύει πως το μέγεθος δεν έχει καθόλου σημασία.

boro.gr

O Kounavos
By O Kounavos May 5, 2016 21:00 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*