Πως πετυχαίνουμε καλύτερη στύση;

O Kounavos
By O Kounavos December 21, 2014 22:02

Πως πετυχαίνουμε καλύτερη στύση;

(Health Journal) - Η L-αργινίνη (εμπλουτισμένη με επιλεγμένα συστατικά που ενισχύουν τη δράση της) είναι το τελευταίο χιτ στον αγώνα ενάντια στα προβλήματα στύσης. Εκατομμύρια ανδρών επαινούν την αποτελεσματικότητα αυτής της “θαυματουργής μεθόδου” στη μορφή συμπληρώματος. Περιέργως, πολλά άτομα ακόμα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης, δεν έχουν ακουστά αυτή την ασυνήθιστα αποτελεσματική λύση. Και αυτοί που έχουν ακούσει, δεν είναι σίγουροι, τι πραγματικά είναι η L-αργινίνη, πώς χρησιμοποιείται και με ποιό τρόπο αποκτάται το σκεύασμα που περιέχει την κατάλληλη αναλογία.

Η L-αργινίνη δρα με περισσότερους από ένα τρόπους. Κατ’αρχάς, διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, διαμέσω των οποίων το αίμα διοχετεύεται στο πέος και καθιστά δυνατή τη στύση. Κατά δεύτερον, κάνει το πέος περισσότερο ευαίσθητο, κάτι το οποίο αυξάνει την εντατικότητα των οργασμών. Με τη συνέργεια και των δύο αυτών συνισταμένων, το πρόβλημα στύσης λύνεται πραγματικά αυτομάτως.

Η συντακτική ομάδα του Health Journal αντιμετώπιζε με σκεπτικισμό τη L-αργινίνη. Ακόμα και αφότου, εξετάσαμε μια τεράστια ποσότητα αφιερωμένων σε αυτή μελετών. Είχα ήδη διαμορφώσει άποψη για αυτό το θέμα, αλλά συνεχώς μου έλειπαν αποδείξεις, ότι η L-αργινίνη αξίζει τον κόπο. Και αν αξίζει, είναι καλύτερη η L-αργινίνη σε καθαρή μορφή;Ή πρέπει να συνοδεύεται και από άλλα στοιχεία;

Έτσι λοιπόν, μετά την έγκριση από τους προϊσταμένους μου, αποφάσισα να δοκιμάσω το προϊόν. Εδώ και κάμποσο καιρό η σεξουαλική μου ζωή δεν μου προκαλούσε και τόσο ευχαρίστηση και κάθε φορά είχα πρόβλημα στύσης, και ποιός τρόπος θα ήταν ιδανικότερος για να εξακριβώσω την αλήθεια από την ατομική διενέργεια έρευνας;

Στην αρχή με την βοήθεια ειδικού βρήκα το σκεύασμα με τη μεγαλύτερη, ασφαλέστερη για την υγεία, δόση L-αργινίνης. Ο ίδιος ειδικός μου είπε ευθέως, ότι από μόνη της η L-αργινίνη έχει πολλές θετικές επιδράσεις στην υγεία, αλλά εάν θέλω να επικεντρώσω τη δράση της κατά της ανικανότητας – πρέπει να συνοδεύεται και από άλλα συστατικά.

Κατόπιν ρητού αιτήματός μου, με βοήθησε να βρώ σκεύασμα που περιέχει το καλύτερο ποσοστό τους. Το παρασκεύασμα αυτό είναι το POTENGA Sex Power Increase. Το έχω παραγγείλει αμέσος από το διαδύκτιο. POTENGA Sex Power Increase είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα προϊόντα που καταπολεμούν το πρόβλημα της δραστικότητας στην αγορά. Καλύπτεται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και η αγορά της δεν συνεπάγεται καμία κρυφή προσφορές. Χάρη σε αυτό, τα αποτελέσματα των δοκιμών μου μπορούσαν να είναι ακριβής και αξιόπιστα.

Ιδού, τι βεβαιώνει ο παραγωγός του συμπληρώματος POTENGA Sex Power Increase στην ιστοσελίδα του:

  • Βάση μελέτης που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Health&Disease τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα, έλυσαν το πρόβλημα ανικανότητας κατά μέσο όρο σε 2 εβδομάδες.
  • Το POTENGA Sex Power Increase δεν περιέχει καθόλου διεγερτικά.
  • Το POTENGA Sex Power Increaseείναι σκεύασμα αποτελούμενο από φυσικά συστατικά, απολύτως ασφαλές για την υγεία.
  • Είναι εξακριβωμένο ότι η L-αργινίνη διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, κάτι το οποίο προκαλεί όχι μονάχα δυνατότερη στύση, αλλά επίσης διευκολύνει τη θρέψη των μυών και γενικά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το POTENGA Sex Power Increase μου παραδόθηκε σε διάστημα 4 ημερών από τη στιγμή υποβολής παραγγελίας στο ίντερνετ.

Το “περιοδικό” μου για τη θεραπεία Potenga:

Τα αποτελέσματα της δοκιμής μου

πρώτη εβδομάδα

Μετά το τέλος της π΄ρωτης εβδομάδας θεραπείας με το Potenga ήμουν έκπληκτος, με τη σαφήνεια των αποτελεσμάτων. Είχα περισσότερη ενέργεια και επιθυμία για σεξ. Διαδοχικές “επιχειρήσεις στην κρεβατοκάμαρα” τελείωσαν με επιτυχία.

Μπορώ να πω με ειλικρίνεια, ότι ένιωθα θαυμάσια.

Και δεν άλλαξα το παραμικρό από το πρόγραμμα μου. Την έκτη μέρα η στύση μου διήρκησε μισή ώρα. Αλλά δεν ήμουν μέχρι τέλους πεπεισμένος, γιατί λέγεται ότι στην αρχή της θεραπείας τα αποτελέσματα είναιπάντα περισσότερο ορατά, και με τον καιρό επιστρέφει η θλιβερή πραγματικότητα.

Τρίτη εβδομάδα

Μετά από τρεις εβδομάδες είχα ακόμα περισσότερη ενέργεια και επιθυμία για σεξ, και επιπλέον κοιμόμουν καλά, διότι νωρίτερα το σώμα μου δεν ήταν σε θέση να χαλαρώσει (νομίζω ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα του στρες). Επιπλέον κατάφερα να επιμυκήνω τη στύση μέχρι και τα 45 λεπτά.

Ωφείλω να παραδεχτώ, ότι άρχισα να πιστεύω στη δύναμη του Potenga!

Τέταρτη εβδομάδα

Μετά από 4 εβδομάδες αμφιβολιών και σκεπτικισμού εξαφανίστηκαν ολοκληρωτικά! Επανέκτησα τον έλεγχο της στύσης. Και συνεχώς έχω περίσσευμα ενέργειας. Πρακτικά ξέχασα, τι σημαίνει νίλα στο κρεβάτι.

 

“Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από τα αποτελέματα μου”

“Έλυσα τα προβλήματα στύσης μου γρήγορα και αποτελεσματικά”


 

Περίληψη: Μπορεί όπως εμείς οι συντάκτες του Health Journal να έχεις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος, άλλα πρέπει να το εξακριβώσεις μόνος σου και να πειστείς, ότι τα αποτελέσματα είναι πραγματικά. Μετά τη διεξαγωγή του πειράματος μας καταγράφουμε επιτυχίες, τις οποίες επιτυγχάνουν πολλα άτομα με τη χρήση αυτού του σκευάσματος (ειδικότερα με το φίλο μου). Και δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Επωφελήσου από τα παρακάτω λινκ, για να παραγγείλεις το σκεύασμα POTENGA Sex Power Increase, έχοντας τη σιγουριά ότι παραγγέλνεις ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που πραγματικά λειτουργεί!

Εύχομαι καλή επιτυχία στο κρεβάτι

– Παύλος Καστανίδης

O Kounavos
By O Kounavos December 21, 2014 22:02
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*