Αρχίζουν τα παρατράγουδα για τον Ρέμο μετά τις δηλώσεις για Κεμάλ: Ομογενείς ακύρωσαν μεγάλη συναυλία στη Ν. Υόρκη!

O Kounavos
By O Kounavos September 27, 2016 10:51

Αρχίζουν τα παρατράγουδα για τον Ρέμο μετά τις δηλώσεις για Κεμάλ: Ομογενείς ακύρωσαν μεγάλη συναυλία στη Ν. Υόρκη!

Μέρα με την ημέρα καθίσταται πλέον όλο και πιο σαφές ότι οι “εξηγήσεις” που έδωσε κατόπιν εορτής ο Αντώνης Ρέμος για τις δηλώσεις που έκανε σε Τούρκο δημοσιογράφο, περί περηφάνειας του ότι αντλεί την καταγωγή του από εκεί όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο σφαγέας του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού το 1922, τις οποίες απέδωσε στα “κακά αγγλικά” τόσο τα δικά του, όσο και του δημοσιογράφου δεν έπιασαν τόπο.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στη «Hurriyet» αναφορικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ, οι οποίες αναδείχθηκαν από την «Espresso» συντάραξαν το πανελλήνιο, με τον τραγουδιστή να γίνεται επανειλημμένα στόχος επιθέσεων, ακόμα και από ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, υποδεικνύοντάς του ότι έχει υποπέσει σε σοβαρό ατόπημα.

Ωστόσο, και οι κατοπινές εξηγήσεις του τραγουδιστή, μέσω της ανάρτησής του στο facebook, υποστηρίζοντας ότι είτε υπήρξε λανθασμένη μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά είτε τα μέσα της γειτονικής χώρας παρερμήνευσαν τα λεγόμενά του, αντί να καθησυχάσουν αντιθέτως φαίνεται να εξόργισαν έτει περαιτέρω, καθώς διοργανωτές μεγάλου live του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη, στις 28 Οκτωβρίου,ακύρωσαν την εμφάνισή του!

Ο Ρέμος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στο Town Hall, ανήμερα της εθνικής επετείου για την ιταλική εισβολή και το έπος του ελληνικού στρατού που πέταξε τους Ιταλούς εντός Αλβανίας, σε ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, χωρητικότητας 1.500 ατόμων.

Μάλιστα, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει κανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να ξεκινούν από τα 59 δολάρια αγγίζοντας έως και τα 119 δολάρια. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα είπε ο τραγουδιστής, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού να ζητάει αντί συγγνώμης μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας να δοθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών», οι υπεύθυνοι του live το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να το ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι.

πηγη espressonews

O Kounavos
By O Kounavos September 27, 2016 10:51
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*