Τέσσερις λόγοι για να μην κάνετε σεξ στο νερό!

O Kounavos
By O Kounavos July 31, 2015 18:18 Updated

Τέσσερις λόγοι για να μην κάνετε σεξ στο νερό!

Καλοκαίρι, ζέστη, θάλασσα, ειδυλλιακά τοπία, απέραντες αμμουδιές…Οι ορέξεις είναι ανεβασμένες και συνήθως είστε αγκαλιά με το ταίρι σας σε κάποια ερημική παραλία.

Το φυσικό επακόλουθο και η φαντασίωση των περισσότερων ανθρώπων στον κόσμο, είναι το σεξ μέσα στο νερό!  Είτε πρόκειται για τζακούζι, είτε για θάλασσα, είτε για την πισίνα του σπιτιού σας, πρέπει να ξέρετε ότι διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Ποιοι είναι, όμως, οι κίνδυνοι;

Παρακάτω, θα δείτε γιατί μερικές φαντασιώσεις, πρέπει να παραμένουν σε σκηνές από ταινίες:

Οι προφυλάξεις μέσα στο νερό είναι ανύπαρκτες!

Τα χημικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της πισίνας και των τζακούζι, για να τις απολυμαίνουν, μαντέψτε τι κάνουν στην προφύλαξη που χρησιμοποιείτε. Την αχρηστεύουν! Επίσης κατά τη διάρκεια της πράξης, μπορεί να σχιστούν, λόγω ζέστης ή χλωρίου.
Το χειρότερο σενάριο; Να βγουν και να μην τα βρίσκετε.  Να τονίσουμε εδώ, ότι οι πιθανότητες να μείνετε έγκυος είναι ακριβώς οι ίδιες και αν συνυπολογίζετε και τα παραπάνω, ιδανικές!

Τα μικρόβια στη θάλασσα!

Μετά από διάφορες μελέτες που έγιναν, σε παραλίες πολύ καθαρές αλλά και σε όχι τόσο καθαρές, υπάρχουν μικροοργανισμοί, επιβλαβής για το σώμα σας.
Σε ποσοστό 91% των παραλιών, βρέθηκε το μικρόβιο εντερόκοκκος, το οποίο είναι υπεύθυνο για ασθένειες, όπως ουρολοίμωξη, μηνιγκίτιδα, έως και ενδοκαρδίτιδα.

Οι κίνδυνοι στο τζακούζι!

Τι πιο ωραίο να είστε μέσα στο Τζακούζι που έχει ζεστό νερό και πολλές λαχταριστές, χαλαρωτικές μπουρμπουλήθρες. Δυστυχώς όμως, τα υγρά περιβάλλοντα γεννούν μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, πολύ εύκολα. Έχοντας κάποια επαφή, εκεί μέσα με τον καλό σας έχετε αυξημένες πιθανότητες για κάποια λοίμωξη.

Σεξ, νερό και υγρασία!
Αν και θεωρητικά, υπάρχει μεγάλη υγρασία γύρω σας, η ευαίσθητη περιοχή σας, διαφωνεί κάθετα. Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα στο νερό, αυξάνουν την τριβή στο εσωτερικό σας, με αποτέλεσμα, περισσότερο πόνο.

O Kounavos
By O Kounavos July 31, 2015 18:18 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*