Πώς να κάνετε σεξ όταν πονάει η μέση σας- Η καλύτερη στάση είναι…

O Kounavos
By O Kounavos September 8, 2015 18:36

Πώς να κάνετε σεξ όταν πονάει η μέση σας- Η καλύτερη στάση είναι…

Μπορεί να φαίνεται ανούσιο και περιττό αλλά δεν είναι. Ο πόνος στη μέση μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για μια γυναίκα ή έναν άντρα την στιγμή που θέλει να έχει μια ερωτική επαφή. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Ποια στάση είναι αυτή που βοηθάει;
Έρευνα έδειξε πως το 34% των ανδρών και το 55% των γυναικών ανέφερε μειωμένη συχνότητα συνουσίας εξαιτίας της οσφυαλγίας τους. Και αυτό δεν αφορούσε καν ανθρώπους μεγάλης ηλικίας αλλά γυναίκες με μέση ηλικία τα 43,6 χρόνια και άντρες με μέση ηλικία τα 42,9 χρόνια.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Waterloo στο Οντάριο του Καναδά θέλησαν τώρα να διαπιστώσουν ποια είναι η ιδανική στάση στο σεξ για κάποιον που έχει πόνο στη μέση.
Η Natalie Sidorkewicz και ο Stuart M. NcGill, λοιπόν έκαναν βιομηχανική (biomechanical) ανάλυση σε 10 υγιή ζευγάρια κατά την ώρα που έκαναν σεξ. Για να αναλύσουν τις κινήσεις τους, χρησιμοποίησαν ένα σύστημα που είναι κοινό για την ανάπτυξη των γραφικών υπολογιστή σε βιντεοπαιχνίδια με animation.
Με τη βοήθεια του υπέρυθρων καμερών, κατέγραψαν τις κινήσεις των συμμετεχόντων την ώρα που έκαναν σεξ σε τρισδιάστατη αποτύπωση στον υπολογιστή.
Στη συνέχεια προσδιόρισαν τις γωνίες που σχηματίζονταν στην σπονδυλική στήλη του καθενός και μέτρησαν την κίνηση του κορμού του καθενός και την δραστηριότητα των μυών στο ισχίο, συνδέοντας ηλεκτρόδια στο δέρμα πάνω από αυτούς τους μυς.
Τα αποτελέσματα της έρευνας τους, που δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση European Spine Journal, έδειξαν τις στάσεις στο σεξ που είναι κατάλληλες για άτομα με πόνους χαμηλά στην μέση.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η γυναίκα είναι “στα τέσσερα” και ο άντρας διεισδύει από είναι πίσω. Όταν εκείνη στηρίζεται στους αγκώνες της, τότε αυτή είναι η στάση που θα νιώσει την μικρότερη ενόχληση στην μέση της.
Επίσης στην ίδια στάση, όταν η γυναίκα στηρίζεται στις παλάμες της, αποδείχτηκε ότι ήταν η δεύτερη πιο ήπια στάση για τους δικούς της πόνους στην μέση.
Στην τρίτη θέση ήταν η πλάγια θέση στο σεξ, όπου η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στο πλάι και ο άντρας είναι από πίσω της, ξαπλωμένος και εκείνος στο πλάι.
Τέταρτη, ήταν η “ιεραποστολική” στάση, όπου η γυναίκα είναι ανάσκελα με τα πόδια της ελαφρώς λυγισμένα.
ΑΝΤΡΕΣ
Η “ιεραποστολική” στάση, όπου ο άντρας είναι πάνω από τη γυναίκα και στηρίζεται στις παλάμες του, ήταν εκείνη που είχε μικρότερο φόρτο στην μέση του.
 Η ίδια στάση με τον άντρα να στηρίζεται στους αγκώνες του, αποδείχτηκε ότι ήταν η δεύτερη πιο ήπια στάση για εκείνον.
Η στάση με την γυναίκα στα τέσσερα και τον άντρα πίσω της, ήταν η χειρότερη για τους πόνους του άνδρα στην μέση του από τις βασικές στάσεις που εξέτασαν οι ερευνητές. Ελαφρώς καλύτερα, αλλά και πάλι όχι ανώδυνη για τον άντρα, ήταν η στάση όπου άντρας και γυναίκα είναι ξαπλωμένοι στο πλάι. healthview.gr
O Kounavos
By O Kounavos September 8, 2015 18:36
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*