ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ-Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Billias
By Billias March 11, 2014 18:44 Updated

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ-Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

«Καλωσήρθατε στη… βαρκούλα μου». Κάπως έτσι φαίνεται να λέει, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, ο καπετάνιος του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο του Queen Mary II, ο οποίος δέχθηκε να κάνει μια άκρως επικίνδυνη φωτογράφιση, για τα δέκατα γενέθλια του πλοίου.

Ο καπετάνιος Κέβιν Οπρι, φωτογραφήθηκε στην μπάλα του πλοίου, την βολβώδη πλώρη του, το στρογγυλό εκείνο κομμάτι του πλοίου που βοηθά στην σταθεροποίησή του και ανάλογα με τα ρεύματα, είτε βυθίζεται στο νερό, είτε βγαίνει στην επιφάνειά του.

Η φωτογράφιση αυτή σχεδιαζόταν επί μήνες, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου ήθελε κάτι εντυπωσιακό για τα δέκατα γενέθλιά του, κάτι το οποίο δεν είχε ξαναγίνει και αφετέρου, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να επικρατούν συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες.

Ετσι, πριν από λίγες ημέρες ο Κέβιν Ομπρι, που τότε βρισκόταν στην Αυστραλία, ειδοποιήθηκε να μεταβεί αμέσως στο Μπαλί, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν θα επέτρεπαν τη φωτογράφιση. Βέβαια, μέχρι να φθάσει ο καπετάνιος τα πράγματα άλλαξαν και αναγκάστηκε να περιμένει αρκετές ώρες στη γέφυρα, μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός.

Οταν, όμως, ο καιρός έφτιαξε, επιβιβάστηκε σε μια βάρκα και μεταφέρθηκε στην μπάλα του πλοίου. Για να μπορέσει να γίνει η φωτογράφιση ο φωτογράφος είχε επιβιβαστεί σε μια άλλη βάρκα που έκανε… βόλτες γύρω- γύρω από τον καπετάνιο, για να πετύχει το κατάλληλο καρέ.

gigantas-krouazieras-1 gigantas-krouazieras-2 gigantas-krouazieras-3 gigantas-krouazieras-4

Πηγή: iefimerida.gr

Billias
By Billias March 11, 2014 18:44 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*