ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΣΕΝΣΑΜΠΑΟΥ [ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ]

Billias
By Billias December 25, 2013 00:22 Updated

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΣΕΝΣΑΜΠΑΟΥ [ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ]

Ιστορίες φαντασμάτων συνοδεύουν πολλές τρομακτικές επαύλεις της Βρετανίας και κάστρα του Εδιμβούργου, ωστόσο το πιο τρομακτικό μέρος στον κόσμο είναι πολύ πιο μικρό σε μέγεθος από αυτά. Πρόκειται για το τούνελ Σένσαμπάου στο Μισισίπι, που συνοδεύεται από τους πιο ανατριχιαστικούς θρύλους.

Δολοφονίες, φαντάσματα και σατανιστικές τελετές συνδέονται με την ιστορία του συγκεκριμένου σημείου, κάνοντας τους ντόπιους να το αποφεύγουν με όποιο κόστος.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, τη νύχτα στο τούνελ εμφανίζονται δαιμονικές φιγούρες, ακούγονται ουρλιαχτά μωρών και η μηχανή των αυτοκινήτων σβήνει μόνη της, ενώ η ιστορία πίσω από το τούνελ είναι εξίσου ανατριχιαστική.

Το Σένσαμπάου τούνελ, που βρίσκεται έξω από τον αυτοκινητόδρομο Μπιγκ Ελμ, στο Κινγκστον, κοντά στην έπαυλη Σένσαμπαου, κατασκευάστηκε το 1920 και συνδέεται με έναν τρομακτικό φόνο.

Ο θρύλος λέει ότι πριν από πολλά χρόνια, στην έπαυλη ζούσε η οικογένεια Σένσαμπάου. Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, μία μέρα τρελάθηκε, δολοφόνησε όλη την οικογένεια και τους πέταξε στο ρέμα που περνούσε μέσα από το τούνελ, ενώ έπνιξε εκεί και το νεογέννητο μωρό τους.

Το μωρό που πέθανε εκεί λέγεται ότι στοιχειώνει τη σήραγγα και τα ουρλιαχτά του ακούγονται μέσα από το τούνελ, ενώ πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι μπορείτε να ακούσετε τα βήματα του Σένσαμπάου, να αντηχούν στη σήραγγα, και να δείτε μία σκοτεινή φιγούρα να πλησιάζει το αυτοκίνητο στον πίσω καθρέφτη σας. Η φύση αυτή του τούνελ, αποτέλεσε ιδανικό μέρος για σατανιστικές τελετές την δεκαετία του ’90 με αποτέλεσμα να ενισχύσει τις θεωρίες περί δαιμονικής φύσης του σημείου.

Πηγή: iefimerida.gr

409618624_73fbff96a5_0 sensabaugh-1 sensabaugh-1_1_0 sensebaugh-tunnelfor-blog_0

Billias
By Billias December 25, 2013 00:22 Updated
Write a comment

1 Comment

  1. Δημητρης21 September 22, 12:52

    Εγω θελω πολυ να παω αλα δεν εχω λςυτα αμα ηχα με 1000 θα πηγενα γουσταρω τρονακτικα πραγματα και μερη

    Reply to this comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*